Învață să ai un stil de viață sănătos!

Învață să ai un stil de viață sănătos!

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Această Politică de Confidențialitate explică ce fel de date cu caracter personal colectăm, modul în care le colectăm, le folosim, le procesăm și le dezvăluim și cum puteți gestiona și controla utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Prin urmare, vă rugăm să o citiți cu atenție.

 

Prezenta Politică de Confidențialitate privește datele cu caracter personal ale clienților, ale potențialilor clienți, ale persoanelor care și-au creat un cont pe site-ul nostru, ale vizitatorilor site-ului web al MOVE INSPIRE FIT și ale destinatarilor buletinelor informative și comunicărilor comerciale și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru web.

 

Această Politică de Confidențialitate stabilește bazele prelucrării datelor cu caracter personal de către  MOVE INSPIRE FIT.

 

Prezentul site este deținut de Societatea ENTERTAIN SHOW EVENTS S.R.L., cu sediul în București, Șos. Pantelimon, Nr. 144, Bl. 102 A, Sc. B, Sector 2, înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului sub nr. J40/5595/11.05.2015, având C.U.I. 34485580.

 

MOVE INSPIRE FIT este un brand aparținând societății ENTERTAIN SHOW EVENTS S.R.L.

 

MOVE INSPIRE FIT este un concept dezvoltat de către societatea noastră, având drept scop promovarea unei vieți sănătoase și susținerea persoanelor fizice în demersul de a adopta un stil de viață activ și sănătos. Astfel, activitatea noastră include: organizarea la distanță de antrenamente fizice de grup sau personale, consultanță în domeniul nutriției, cursuri de dezvoltare personală, life coaching și alte activități conexe.

 

Misiunea MOVE INSPIRE FIT este aceea de a oferi o soluție alternativă de la distanță, acelora care, fie nu au timpul necesar deplasării la o sală de sport ori la nutriționist, fie au nevoie de mobilitate sau doresc pur și simplu să rămână în confortul locuinței proprii, de unde să acceseze activitățile noastre online și offline.

 

Scopul prezentului site este acela de a furniza clienților noștri soluții personalizate, complete, adaptate nevoilor acestora, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Astfel, găsiți pe site-ul nostru produse și servicii variate pe care le puteți achiziționa on line sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a primi informații despre activitatea noastră, campanii sau promoții desfășurate, precum și soluții practice pentru îmbunătățirea stilului de viață.  

 

 

 

Ce date cu caracter personal colectăm?

 

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații cu ajutorul cărora o persoană fizică poate fi identificată.

 

Prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate.

 

Conform cerințelor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, operatorul de date cu caracter personal are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Datele pe care le colectăm diferă în funcție de modul în care folosiți site-ul.

 

Este posibil să utilizați site-ul fără a fi nevoie să ne furnizați informații personale, dar dacă doriți să folosiți unele din serviciile pe care vi le oferim vă sunt solicitate, după caz, următoarele informații:

  • nume,

  • prenume,

  • adresă de e-mail,

  • parolă cont utilizator,

  • adresă poștală,

  • număr de telefon,

  • detalii de plată (inclusiv informații despre cardul de credit),

  • fotografii de tip înainte și după, înregistrări video, înregistrări audio sub formă de testimoniale cu solicitarea și obținerea acordului prealabil al persoanei vizate,

  • date medicale privind persoana vizată. 

 

Antrenamentele fizice online se desfășoară prin intermediul unei platforme (zoom/google meet, etc). Prin participarea la aceste sesiuni, sunteți de acord cu termenii și condițiile entității care asigură platforma tehnică online (zoom, google meet, etc). MOVE INSPIRE FIT nu înregistrează antrenamente utilizând datele dumneavoastră cu caracter personal. În situația în care se va realiza o astfel de înregistrare, acordul dumneavoastră expres va fi solicitat în prealabil.

 

Dacă transmiteți o solicitare de angajare însoțită de CV și scrisoare de intenție, acestea vor fi utilizate exclusiv în scopul derulării procesului de recrutare.

 

În plus, colectăm adresa protocolului Internet (IP) utilizat pentru conectarea computerului la Internet, autentificare, informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Este posibil să folosim instrumente software pentru a măsura și colecta informații de sesiune, inclusiv timpii de răspuns la pagină, durata vizitelor la anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a naviga departe de pagină.

 

MOVE INSPIRE FIT utilizează Google Analitycs pentru a putea înțelege mai bine cum utilizează clienții noștri site-ul, astfel încât acesta să fie adaptat preferințelor utilizatorilor, iar serviciile și produsele oferite de noi permanent îmbunătățite.

 

Puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează aceste informații aici:

https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

 

 

De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

De unde sunt colectate datele cu caracter personal?

 

În general datele sunt obținute direct de la Client. Astfel, când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru web, ca parte a procesului, colectăm informații personale pe care ni le oferiți.

 

În cazul în care primiți un voucher cadou MOVE INSPIRE FIT, este necesar să vă prelucrăm datele cu caracter personal pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de serviciile noastre.

 

Serviciile online nu pot fi achiziționate direct de către copiii cu vârsta sub 18 ani și, prin urmare, dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu ne furnizați informații cu caracter personal. Dacă descoperim că am colectat din greșeală astfel de informații, atunci vom șterge imediat aceste informații din evidențele noastre.

 

Dacă un părinte sau tutore descoperă că minorul ne-a furnizat informații fără consimțământ parental, acesta va trebui sa ne contacteze la marian@moveinspirefit.com pentru ștergerea acestor date.

 

Serviciile online pot fi achiziționate și utilizate de către minori, doar cu acordul și prin intermediul părinților. Dacă trebuie să colectăm informații cu caracter personal privind copiii participanți la programele noastre, vom cere consimțământul parental, explicând părintelui sau tutorelui copilului care sunt informațiile pe care le colectăm, cum intenționăm să le utilizăm.

 

 

Care este scopul prelucrării?

 

Scopurile prelucrării datelor dumneavoastră sunt:

  • pentru crearea pe site-ul web, la cererea dumneavoastră, a contului în vederea achiziționării unui abonament online sau offline;

  • furnizarea celor mai bune produse și servicii (online sau offline) adaptate solicitării dumneavoastră;

  • personalizarea serviciilor de nutriție;

  • pentru a comunica cu clienții noștri în vederea desfășurării activității noastre (transmitere detalii privind desfășurarea activității, comunicarea programului, transmitere de informații în domeniul nutriției, transmitere antrenamente înregistrate etc.);

  • pentru efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la produse/servicii, cât și cu privire la portofoliul de clienți, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea de produse/servicii, precum și efectuarea de studii și analize de piață cu privire la produsele/serviciile MOVE INSPIRE FIT  și pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor/serviciilor MOVE INSPIRE FIT;

  • efectuarea unor activități de gestiune economică, financiară și/sau administrativă în cadrul MOVE INSPIRE FIT;

  • soluționarea litigiilor, investigațiilor sau oricăror altor petiții/plângeri/solicitări la care MOVE INSPIRE FIT este parte;

  • efectuarea unor controale de risc asupra procedurilor și proceselor MOVE INSPIRE FIT, precum și realizarea de audituri sau investigații ale MOVE INSPIRE FIT;

  • pentru scopuri ce țin de activitatea de control, audit, arhivare desfășurate în cadrul MOVE INSPIRE FIT;

  • pentru scopuri de marketing direct, pentru a oferi clienților noștri posibilitatea să cunoască programele noastre și să primească informații utile legate de sănătate, în condițiile în care clientul și-a dat consimțământul în acest sens;

  • pentru a respecta orice legi și reglementări aplicabile.

 

În ce temei prelucrăm datele cu caracter personal?

 

  • pentru executarea unui contract la care Clientul este parte sau pentru a furniza Clientului informații despre produsele deținute sau suport pentru utilizarea acestora;

  • pentru realizarea plăților produselor sau serviciilor oferite;

  • în baza consimțământului expres exprimat de către dumneavoastră;

  • în baza unei obligații legale aflate în sarcina MOVE INSPIRE FIT (ex: identificarea și cunoașterea clientelei, identificarea și prevenirea fraudelor);

  • în baza interesului legitim al MOVE INSPIRE FIT (ex: centralizarea operațiunilor și menținerea unei baze de date interne, efectuarea unor analize statistice cu privire la portofoliul de Clienți; dezvoltarea și îmbunătățirea produselor și serviciilor MOVE INSPIRE FIT);

  • pentru motive de interes public major, și anume, prevenirea și combaterea spălării banilor precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării terorismului.

 

Pentru ce perioadă sunt stocate datele cu caracter personal?

 

Dacă sunteți într-o relație contractuală cu noi, datele dumneavoastră vor fi prelucrate pe perioada de derulare a relației contractuale în acest scop și va continua pentru o perioadă de timp pentru care părțile contractuale pot emite pretenții în considerarea relației contractuale și au obligație legală de arhivare.

 

Ne rezervăm dreptul ca, la finalul perioadei contractuale, să dezactivăm în mod automat contul creat pe site-ul MOVE INSPIRE FIT, iar toate datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse în conformitate cu perioada de stocare a acestora.

 

În scopuri de marketing, datele dumneavoastră vor fi prelucrate pentru o perioadă de 3 ani de la momentul furnizării acestora.

 

CV-urile și scrisorile de intenție vor fi prelucrate pentru o perioadă de 3 ani de la încheierea procesului de recrutare în cazul în care acesta nu se finalizează prin angajarea dumneavoastră. În cazul angajării dumneavoastră, CV-ul și scrisoarea de intenție sunt prelucrate pentru o perioadă egală cu perioada cât veți fi în relație contractuală cu societatea noastră, la care se va adăuga perioada legală de arhivare.

 

Actualizăm periodic baza noastră de date astfel încât să nu stocăm date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate.

 

Către cine  distribuim sau dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal?

 

Site-ul nostru  este găzduit pe platforma Wix.com.

 

Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să ne vindem produsele și serviciile.

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate către bazele de date și aplicațiile generale Wix.com.

 

Wix.com vă stochează datele pe servere sigure din spatele unui firewall.

 

Modalitățile de plată directă oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul pentru Standarde de Securitate PCI, aceste standarde fiind elaborate ca urmare a unui efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS contribuie la asigurarea gestionării sigure a informațiilor despre cardurile de credit de către magazinul nostru și furnizorii de servicii ale acestuia.

 

Wix.com respectă standardele europene de protecție a datelor cu caracter personal.

 

Este posibil să transmitem datele dumneavoastră personale către parteneri/colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale în vederea desfășurării activității noastre și a obligațiilor ce ne revin (ex.: furnizori de servicii informatice, de servicii de contabilitate, de servicii juridice, furnizorul serviciilor de intermediere plăți, specialiști în domeniul de activitate în care activăm etc.)

 

Totodată, în derularea activităților legale de audit financiar sau audit IT, control din partea unor autorități publice, datele dumneavoastră pot fi accesate de către persoanele desemnate pentru derularea respectivelor activități, fără însă ca acestea să aibă drept de intervenție, copiere, ștergere sau transmitere a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

În condițiile transferării datelor dumneavoastră către un terț, astfel cum au fost menționați în paragraful anterior, acești terți vor respecta garanțiile oferite de subscrisa conform prezentelor termene și condiții.

 

În ipoteza în care datele dumneavoastră cu caracter personal ar fi transferate în afara țării, menționăm că  acestea nu vor fi transferate doar către state care asigură protecție adecvată pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru informatii despre modul in care WIX gestioneaza datele vizitatorilor site-ului MoveInspireFIT.com, consultati sectiunile 4.12 si 13 din Politica de confidentialite WIX

(https://www.wix.com/about/privacy).

 

Wix poate stoca datele vizitatorilor site-ului dvs. în mai multe locații.

Informațiile personale ale vizitatorilor site-ului dvs. pot fi stocate în centre de date situate în Statele Unite ale Americii, Irlanda, Coreea de Sud, Taiwan și Israel. Putem folosi alte jurisdicții, după cum este necesar pentru livrarea corectă a serviciilor noastre și / sau după cum poate fi cerut de lege.

Wix este o companie globală care respectă legile jurisdicțiilor în care operează. Prelucrarea datelor despre clienți ale utilizatorilor poate avea loc pe teritoriul Uniunii Europene, Israel sau într-o țară terță, teritoriu sau unul sau mai multe sectoare specificate din acea țară terță, dintre care Comisia Europeană a decis că asigură o nivelul de protecție (transfer pe baza unei decizii de adecvare).

Important:

Orice transfer către o țară terță, în afara Uniunii Europene, care nu asigură un nivel adecvat de protecție conform Comisiei Europene, va fi efectuat în conformitate cu clauzele contractuale standard (2010/87 / UE) stabilite în apendicele 1 din Acordul de prelucrare a datelor Wix (DPA) - https://www.wix.com/about/privacy-dpa-users.

 

Securitatea datelor sensibile este de o importanță extremă pentru Wix și suntem 100% dedicați protecției datelor. Vedeți toate certificatele de securitate primite de Wix.com.

(https://support.wix.com/en/article/security-of-wixs-billing-services-and-pci-compliance)

 

Totodata, datele dumneavoastra personale sunt transmise catre procesatorul nostru de plati, respectiv STRIPE. Pentru mai multe informatii privind modalitatea de prelucrarea de catre acesta din urma a datelor de dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa accesati urmatoarele link-uri

 

https://stripe.com/en-ro/cookie-settings

 

https://stripe.com/en-ro/privacy

 

 

 

Cum vă protejăm datele cu caracter personal?

 

Asigurăm măsurile tehnice și juridice adecvate pentru a asigura o protecție efectivă a datelor cu caracter personal aparținând persoanelor care ne furnizează astfel de date.

 

Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță și luăm măsurile rezonabile în acest sens, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterării acestora. Astfel, am implementat proceduri interne de protecție a datelor cu caracter personal și ne asigurăm că, la rândul lor, partenerii noștri contractuali gestionează măsuri adecvate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

​Care sunt drepturile persoanei vizate și ce acțiuni poate aceasta să întreprindă?

 

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, aveți următoarele drepturi privind colectarea și prelucrarea datelor personale:

  • dreptul de a primi informații detaliate privind activitățile de prelucrare efectuate;

  • dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră respectiv de a solicita transmiterea de confirmări prin care să vi se comunice o serie de informații referitoare la datele prelucrate, printre care categoriile de date personale, scopul prelucrării și destinatarii cărora le sunt dezvăluite datele;

  • dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal și de a obține completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare;

  • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în cazurile în care trebuie verificată exactitatea datelor; prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau în cazul în care persoana vizată s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate;

  • dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate printre altele dacă datele nu mai sunt necesare, persoana își retrage consimțământul, persoana vizată se opune;

  • dreptul de a vă opune prelucrării, în acest caz, în funcție de scopul prelucrării este posibil ca subscrisa să nu poată da curs solicitării formulată online;

  • dreptul la portabilitatea datelor respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și pe care le-ați furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal dacă exista consimțământul dumneavoastră iar prelucrarea se efectuează în mod automat;

  • dreptul de a formula plângere către autoritatea de supraveghere, în situația in care considerați ca datele dumneavoastră personale nu au fost prelucrate conform legilor în vigoare. Date de contact și informații legate de Autoritatea Națională de Supravegherea Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) regăsiți pe site-ul acestei instituții, respectiv http://www.dataprotection.ro ;

  • dreptul de retragere a consimțământului în cazul în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal are la bază acest temei. Vă puteți retrage oricând consimțământul, însă retragerea acestuia va opera doar pentru viitor, prelucrarea efectuată înainte de momentul retragerii fiind pe deplin valabilă;

  • dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la această prelucrare sau vă puteți expune propriul punct de vedere.

 

Refuzul dumneavoastră, determină neutilizarea datelor pe care ni le-ați furnizat.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate în mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate și semnate la sediul societății noastre din București, Șos. Pantelimon, Nr. 144, Bl. 102 A, Sc. B, Sector 2 sau prin transmiterea unei solicitări la adresa de email: marian@moveinspirefit.com sau prin dezabonare accesând link-ul indicat în newsletter.

 

Este posibil ca furnizarea unor date cu caracter personal să fie esențială pentru demararea sau derularea unei relații contractuale. În cazul în care vă veți manifesta refuzul de prelucrare a datelor cu caracter personal sau doar a unei părți dintre acestea, acest refuz va avea influență asupra solicitării dumneavoastră de bunuri sau servicii. 

 

Dacă refuzul de continuare a prelucrării datelor cu caracter personal determină imposibilitatea continuării relațiilor contractuale, veți fi informat în acest sens, iar dacă veți menține refuzul de continuare a prelucrării datelor cu caracter personal, acesta va fi considerat denunțare unilaterală a contractului cu toate efectele legale și contractuale ce decurg din aceasta.

 

 

Actualizări ale Politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica și de a actualiza în orice moment această politică de confidențialitate, fără a fi necesară solicitarea acordului dumneavoastră prealabil sau notificarea individuală a modificărilor aduse, astfel încât vă rugăm să aveți în vedere să consultați frecvent această rubrică. Modificările și actualizările Politicii de confidențialitate vor intra în vigoare de la publicarea lor pe site.

 

 

    

 

 

  • numele prenumele;

  • acordul dumneavoastra legat de starea de sanatatea

  • numarul de telefon (daca este cazul)

  • adresa de e-mail.

 

 

Cookie-uri și alte tehnologii similare

 

Ce sunt cookie-urile?


Când vizitați site-ul nostru, o cantitate mică de date cunoscute sub numele de „cookie” este stocată pe hard disk-ul computerului dumneavoastră. Cookie-urile includ informații referitoare la, de exemplu, tipul de browser web pe care îl utilizați.

Ce module cookie folosim și de ce   

 

Tipul cookie-ului:

  • cookie-uri de sesiune: rămân pe computerul utilizatorului până când browser-ul de internet este închis;

  • cookie-uri permanente: rămân pe computerul utilizatorului până când sunt șterse sau ajung la data de expirare.

 

Utilizăm modulele cookie pentru a monitoriza modul în care este utilizat site-ul web, ceea ce ne ajută să ne asigurăm că site-ul este relevant pentru utilizatorii săi.

 

De asemenea, acerstea ne ajută să ne îmbunătățim serviciile oferite.

Cum folosim cookie-urile

 

La fel ca multe alte site-uri, MOVE INSPIRE FIT utilizează cookie-uri și alte tehnologii similare pentru colectarea automată de informații. Aceste instrumente colectează informații generale pe care browserul dumneavoastră le trimite pe site-ul nostru, cum ar fi tipul de browser și adresa site-ului pe care l-ați vizitat înainte de a accesa site-ul nostru.

 

De asemenea, acestea colectează informații despre:

  • Adresa dumneavoastră de protocol Internet (IP). Acesta este un număr atribuit automat computerului sau dispozitivului de fiecare dată când vă conectați la Internet. Este o adresă unică atribuită de furnizorul dumneavoastră de servicii Internet pe o rețea TCP/IP. Adresa IP permite serverelor web să localizeze și să identifice dispozitivul dumneavoastră;

  • Versiunea de browser;

  • Tipul dispozitivului, informații despre hardware și fireware, identificatorii unici de dispozitiv;

  • Informații despre paginile și datele cache-urilor de aplicații.

 

MOVE INSPIRE FIT utilizează Google Analitycs pentru a putea înțelege mai bine cum utilizează clienții noștri site-ul, astfel încât acesta să fie adaptat preferințelor utilizatorilor, iar serviciile și produsele oferite de noi permanent îmbunătățite.

 

Puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează aceste informații aici:

 

https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

 

De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cum vă puteți schimba opțiunile privind utilizarea cookie-urilor ?


Puteți să configurați browserul dumneavoastră, modificând setările acestuia în sensul de a opri acceptarea cookie-urilor, de a vă solicita acordul înainte de a accepta un cookie de pe site-urile pe care le accesați sau să șteargă cookie-urile.

 

Pentru mai multe informații despre cum să modificați setările browserului în ceea ce privește utilizarea cookie-urilor și cum să le blocați, vizitați 

https://ec.europa.eu/info/cookies_en#howcanyoumanagecookies